© Fokusdesign Oy, 2013

evondos

Uudenlainen lääkeannostelija varmistaa oikeiden lääkkeiden oikenaikaisen ottamisen. Lääkityksen teho ja turvallisuus paranee ja vältytään manuaaliselta dosettien täyttämiseltä.

Laitteen muotoilun keskeinen tavoite oli omaleimaisuus, helppokäyttöisyys sekä soveltuvuus erilaisten käyttäjien ”kaveriksi”. 

Fokusdesign tuotti start-up yritykselle tuotemuotoilun konseptoinnin ja ensimmäisen tuotteen suunnittelun.

v. 2010-2012  

www.evondos.com

in english       etusivulle       yhteystiedot       töitämme       usein kysyttyä

LUMI

Lumi on laadukkaan tie- ja katuvalaistuksen suomalainen kehittäjä.

Uusi Lumi R tuoteperhe on nyt markkinoilla.

Muotoilun avulla tuote viestii innovatiivisuudesta ja korkeasta laadusta ollen kuitenkin selvästi robusti julkisen miljöön laite.

Tuotteen pitkäikäisyyteen, ympäristöystävällisyyteen sekä asennettavuuteen ja tekniikan päivitettävyyteen kiinnitettiin eritystä huomiota.

Fokusdesign tuotti start-up yritykselle tuotekonseptoinnin, ensimmäisen tuoteperheen muotoilun ja mekaniikka-suunnittelun sekä brändin suunnittelun.  

www.lumi-group.fi

WORKlite

WORKlite on uusi led-teknologiaan perustuva työmaavalaisin, joka säästää merkittävästi sekä energiaa että elinkaarikustannuksia. Valaisin on aikaisempia kestävämpi ja se tuottaa hyvin tasaisen ja vähemmän häikäisevän valon.

Muotoilun tavoitteena oli sovittaa valaisin työmaan ammattilaiskoneiden laatutasolle sekä visuaalisesti että ergonomian osalta.

Fokusdesign tuotti kasvuyritykselle tuotteen muotoilun ja mekaniikkasuunnittelun.  

www.oversol.fi

case-esimerkkejä   1    2    3